RAUM-terrein-birdseye
Buitenaanzicht_avond

Nu bij RAUM

07/07
event
Makers Meet & Eat
Filter op

Brommerbios: The Lunchbox Geniet van de zwoele zomeravonden bij buitenbioscoop Brommerbios

RAUM-Brommerbios-publiek

Brommerbios: The Peanut Butter Falcon Geniet van de zwoele zomeravonden bij buitenbioscoop Brommerbios

Makers Meet & Eat Art, design, drinks and fun

Pleinotheek - Zomerprogramma Vier de zomer bij de Pleinotheek!

Archief
RAUM x NFF x Brommerbios - LR - 04
Zack-Gottsagen-Dakota-Johnson-and-Shia-LaBeouf-in-THE-PEANUT-BUTTER-FALCON-Photo-Credit-Nigel-Bluck-Courtesy-of-Roadside-Attractions-and-Armory-Films_01
Zack-Gottsagen-in-THE-PEANUT-BUTTER-FALCON-Photo-Credit-Nigel-Bluck-Courtesy-of-Roadside-Attractions-and-Armory-Films (1)
05/07/2024
20:00 - 23:00

Brommerbios: The Peanut Butter Falcon Geniet van de zwoele zomeravonden bij buitenbioscoop Brommerbios

Op vrijdag 5 juli vindt er weer een Brommerbios plaats! De Brommerbios is dé Utrechtse mobiele buitenbioscoop, gebouwd op een vintage Zundapp bakbrommer uit de jaren ’70.

Locatie

RAUM 
Berlijnplein, Utrecht

Kosten8,50

undefined

Film: The Peanut Butter Falcon
De jonge Zak (Zack Gottsagen) heeft slechts één droom: een professioneel worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verzorgingstehuis wil hij niets liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor (Dakota Johnson), een medewerkster van het verzorgingstehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis.

The Peanut Butter Falcon is een komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church en Bruce Dern. De film beleefde zijn wereldpremière tijdens het festival South by Southwest en won daar de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’.

Cast: Dakota Johnson, Shia LeBeouf, Jon Bernthal, Bruce Dern, Thomas Haden Church, John Hawkes, Selena Anduze, Zack Gottsagen

Regisseur: Tyler Nilson, Michael Schwartz

Genres: Avontuur, Komedie

Landen: Verenigde Staten

Languages: Engels

Jaar: 2019

Lengte: 93 min

De Brommerbios
Na vijf jaar toeren door de stad met oprichters en makers Lotte Walrave en Maarten Slot, is hij sinds 2019 van RAUM. Al honderden vriendengroepen, koppels en solisten hebben hun kleedje voor het scherm uitgespreid. Meestal vertoont de Brommerbios films van jonge, beloftevolle filmmakers.

Geniet van de zwoele zomeravonden met een biertje in de hand bij deze toffe buitenbioscoop.