RAUM-terrein-birdseye
Buitenaanzicht_avond

Nu bij RAUM

Filter op

Powerhouse bij RAUM RAUM presenteert bijzondere creatieve Utrechters in het Makershuis

Winterfair 2023 Geniet samen met de buurt van winterse sferen

RAUM-buitenaanzicht-avond-event
Archief
RAUM - WEKEA Huisfeest
23/11/2023
19:30 - 22:00

LIFT! Pitchavond voor Utrechtse stadmakers

Heb jij een goed idee om het Berlijnplein, Leidsche Rijn of heel Utrecht nóg toffer te maken? Of ben je benieuwd naar de ideeën van anderen en wil je je tijd, netwerk, expertise of kennis beschikbaar stellen?

Locatie

Club RAUM

De loods op het Berlijnplein

Kosten€10,- (inclusief 1 drankje)

Een pitchavond voor Utrechtse stadmakers

Op donderdag 23 november organiseren wij samen met Jonge HondenGoede Vrijdag, Ate von HesBas van GeunsCOFS, het NUT en MakersPlatform de eerste editie van LIFT! Hier pitchen vier Utrechtse stadmakers hun unieke ideeën om de stad beter, mooier of toffer te maken. Het winnende idee krijgt een leuk geldbedrag én waardevolle ondersteuning uit het publiek.

Scroll naar beneden voor de deelnemende pitches.

De sponsor verdubbelt!

Als lid van het publiek bepaal jij wie er met de prijs van doorgaat. Wat die prijs is? Het totaalbedrag van alle entreetickets gaat volledig naar de winnende pitch. En Vinkbouw B.V., de lokale sponsor van deze avond, verdubbelt het totaalbedrag! 

Waarde boven geld

Maar het gaat niet alleen om geld. LIFT! nodigt jou uit om na te denken over andere manieren om de gepitchte projecten te ondersteunen. Misschien heb jij de cruciale connectie, beschik je over ruimte of materiaal, of ben je een expert op het gebied van fondsenwerving/marketing/financiën/iets anders waardevols? Dan gaat de pitcher ook met deze bijdrage, kennis of netwerkconnectie naar huis.

Kortom: help jij om Utrecht een stukje toffer te maken? Koop je ticket hier en dan zien we je op de allereerste editie van LIFT!

Vinkbouw B.V. is de sponsor van deze LIFT! editie. LIFT! wordt mede mogelijk gemaakt door de Berlijnplein Coöperatie.

Op welke pitch stem jij?

Ik zie ik zie wat jij niet ziet
InContact Bijzonder is er voor ouders met zorgintensieve kinderen. Het is enorm waardevol dat ervaringen worden gedeeld, als het gaat om ingewikkelde systeem & zorg. Deze ouders zijn vaak eenzaam en komen nauwelijks in contact met andere ouders doordat hun kinderen niet op regulier onderwijs & sport etc zitten. Daarom willen zij een podcast maken om ook deze ouders te bereiken.

Het Peukenbos
Angelina Kumar is medeoprichtster van de WasteBar. Ze wil bewustwording creëren over sigarettenafval. Nu presenteert zij 'Het Peukenbos'; een kunstinstallatie gemaakt van 500.000 verzamelde sigaretten. Daarnaast wil ze een mycelium- en paddenstoelenbiolab in Utrecht oprichten voor workshops en experimenten met bio-gebaseerde materialen.

UTCAST
UTCAST wil hun podcast vanuit de opnamestudio verplaatsen naar een live evenement in Club RAUM. Ze willen een speciale editie organiseren met de invloedrijke Utrechtse hiphopartiesten Stropstrikkers, waarbij een diepere connectie tussen publiek en artiest wordt gecreëerd tijdens het interview en het optreden.

Jim’s Appelmoes
Jim verkoopt heerlijke zelfgemaakte appelmoes die hij maakt van appels uit de boomgaard van zijn opa. De opbrengst gaat naar de stichting Dutch Down Support om andere kinderen met het Downsyndroom gelijke kansen te bieden. Met het prijzengeld wil Jim’s Appelmoes graag een professionaliseringsslag maken. Zodat ze het geld dat ze ophalen met de verkoop van de potjes appelmoes aan het goede doel kunnen blijven geven.